Fri levering I Danmark

Privatlivs politik.

Beskyttelse af personlige oplysninger.

Du skal kunne stole på, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og ansvarligt hos os (DK Company).

Bl.a. derfor videregiver vi aldrig dine informationer til 3. part medmindre at vi lovgivningsmæssigt er forpligtiget til det eller at du på anden vis accepterer dette. Vi indsamler desuden heller ikke dine personlige oplysninger nogle steder, uden at du selv har opgivet disse ifm. afgivelse af ordrer, kundeundersøgelser e.l.

Herunder kan du læse mere om hvordan vi indsamler oplysninger, hvorledes vi opbevarer dem og ikke mindst hvordan du kan få indsigt i og/eller tilbagekalde netop dine oplysninger.

 

Sådan bruger vi dine oplysninger.

De oplysninger du afgiver bruger vi for at kunne sende dig de nyhedsbreve og/eller de SMS’er du har skrevet dig op til, afsende dine ordrer med levering til korrekt adresse, kontakte dig ved spørgsmål omkring din ordre e.l. I nogle tilfælde vil vi også bruge dine data til at kunne analysere og indsamle generel statistik eller levere mere personlig markedsføring på tværs af andre markedsføringskanaler, da vi har en reel interesse i at vide, om du har vist interesse i vores produkter eller services. Information/navn og fødselsdat indsamles for at kunne sende dig en personlige fødselsdagshilsen.

Vi beholder dine informationer indtil a) du fortryder din tilmelding, b) du gør indsigelser imod at vi bruger dine data eller c) vi ikke har brugt dine informationer indenfor de seneste 12 måneder.

Kontakt os endelig, hvis:

  • du er i tvivl, om hvilke informationer vi har indsamlet om dig
  • du ønsker, de om dig indsamlede informationer rettet
  • du ønsker, de om dig indsamlede informationer slettet
  • du ønsker, at modsætte dig direkte markedsføring i form af vores trykte kataloger
  • du ønsker, at vi kun bruger nogle af de om dig indsamlede informationer
  • du ønsker, de om dig indsamlede informationer overført i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format til dig selv eller en 3. partTøv endelig heller ikke med at kontakte os,såfremt du ønsker at gøre indsigelser imod hvorledes vi behandler dine data a) pga. dine specifikke situation eller b) til markedsføringsmæssige formål.

For din sikkerhed vil vi, når at du kontakter os bl.a. ifm. indsigelser, bede dig oplyse en eller personlige informationer for at kunne verificere, at du er dig.

Ønsker du at modsætte dig direkte markedsføring via e-mail, så behøver du ikke at kontakte os, da du blot kan følge anvisningen i den enkelte markedsføringsmail.

 

Hvor og hvordan vi opbevarer dine oplysninger.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt på servere i kontrollerede faciliteter indenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Dine oplysninger kan i nogle tilfælde også overføres til og anvendes i lande udenfor EØS, hvor i hvilke tilfælde dine oplysninger overføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

For god ordens skyld skal der gøres opmærksom på, at personlige oplysninger altid afgives på eget ansvar.

 

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Vi,den data ansvarlige,er.

DK Company A/S
Company A/S, La Cours Vej 6, DK-7430 Ikast, CVR 24431118.
Telefon: +45 79433000 
E-mail: info-vejle@dkcompany.com

Alle personlige oplysninger du afgiver til os, er vi ansvarlige for iht. gældende lov om databeskyttelse. Dine oplysninger deles desuden kun indenfor DK Company A/S.

 

Klagevejledning.

Hvis du mener, at DK Company A/S behandler dine oplysninger på en ukorrekt måde, så kontakt os venligst på en af kontaktmulighederne oplyst under afsnittet ”Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?”. Du har selvfølgelig også mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger eller anden data vedrørende dig ved at indgive en klage til Datatilsynet.

 

Ændringer og opdateringer.

Da regler jævnligt skærpes og internettet udvikler sig i al hast, så kan ændringer og opdateringer af måden vi behandler og opbevarer personlige oplysninger blive nødvendige. Derfor forbeholder vi os retten til at ændre, opdatere eller på anden måde modificere disse for at altid opretholde en høj sikkerhed og ikke mindst gældende lovgivning.

Ved mindre rettelser opdaterer vi ”sidst opdateret datoen” herunder og ved større rettelser, gør vi i tillæg også opmærksom på disse på tværs af vores hjemmeside vha. synlige meddelelser.


OM B.YOUNG

b.young-pigen klæder sig efter sit humør og hendes garderobe rummer det hele. På et kort øjeblik kan hun være klar til job, fest eller afslapning. Hun er prisbevidst og køber altid value-for-money.
Med hoved- og ekspreskollektioner, der altid rummer de sidste nye trends, tilbyder b.young pigen der elsker mode muligheden for at skabe sit eget up-to-date look.

Målgruppen er mellem 25 og 45 år.

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på telefon: 97 41 04 15 eller på shop@designersmarket.net

Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

B.Young ∙ Niels P Thomsens vej 3 ∙ 7500 Holstebro ∙ DK ∙ +45 97 41 04 15 ∙ shop@byoung.com